A mórahalmi Tóth János szakképző iskola a szabad férőhelyekre rendkívüli felvételi eljárás keretében pótfelvételit hirdet.

A mórahalmi Tóth János szakképző iskola a szabad férőhelyekre rendkívüli felvételi eljárás keretében pótfelvételit hirdet. A következő szabad helyekkel rendelkezik az iskola:

Szoftverfejlesztő és tesztelő (tanulmányi terület 2301) 8 fő

Gyógypedagógiai asszisztens (tanulmányi terület 2302) 7 fő

Miért érdemes iskolánkat választani? Az épületet 2018-ban adták át, gyönyörű új, letisztult környezetben lehet tanulni. A felszereléseink a lehető legmodernebb, legújabb technológiának felelnek meg, számítógépparkunk alig több, mint egy éves. Digitális kijelző táblákkal felszerelt minden tantermünk. A szakmai tárgyakat gyakorló szakemberek oktatják, hogy a lehető legmodernebb tudást adhassuk át.

Kollégiumunk modern, családias légkörű, zöld pihenőkert veszi körül, a wifi lefedettség teljes. Kislétszámú szobáink tiszták, egészségesek. A kollégium rendszeres programokat szervez a bentlakóknak. Napi háromszori étkezés biztosított.

Mórahalom városa számos kedvezményt nyújt a nálunk tanuló diákoknak: a sportlétesítmények használata, a kedvezményes (kollégisták számára ingyenes) fürdő, a kerékpár park szolgálja a kikapcsolódást, rekreációt. A város iskolánk működésének elősegítésére megszervezte, hogy a határon túli diákok a pénteki tanítás után közvetlenül a határra induló busszal utazhassanak haza.

2020 szeptemberétől minden tanulónk ösztöndíjat kap, melyet a későbbiek során a tanulmányi eredménytől függően ki is lehet egészíteni.

Elérhetőségeink: tothjanos.morahalom@gmail.com http://tjmorahalom.hu https://www.facebook.com/TothJanosMorahalom

+36 62 541 280

További cikkek