Szombaton MIKVE, hétfőn PISZKOS FRED, szerdán :)

Piszkos Fred

Újvidéki Színház
Március 7., szombat, 19 óra – MIKVE
Hadar Galron sok humorral fűszerezett, megrendítően szép története egy női fürdőben játszódik, egy mikvében. A mikve rituális fürdő, a vallásos zsidó élet egyik legalapvetőbb feltétele, a szertartásos megmerítkezéshez szolgál. Itt merítkeznek meg  havonta egyszer az asszonyok, hogy megtisztuljanak, és újra érintkezhessenek férjükkel. A dráma szereplői különböző életkorú nők, akiket társadalmi, közösségi és vallási szabályok kötnek, és különféle módon küzdenek egy férfi-uralta világban jogaikért, elfogadásukért, szabadságukért, és végső esetben lázadnak is, ha kell.

Március 9., hétfő, 19 óra – PISZKOS FRED, A KAPITÁNY

Piszkos Fred, egy elveszett katonahajó rosszhírű kapitánya, akit egyrészt az egzotikus afrikai sivatag és impozáns fejedelmi kastélyok, másrészt pedig a francia idegenlégió és a sötét alvilág vesz körül.

Március 11., szerda, 19 óra –  🙂 géndráma három részben ‒
Valami bűzlik Görögországban. A családok bomlanak, a morál megkérdőjelezhető, a generációk egyre satnyábbak. Kéne egy hős. De hogyan is fakadhatna hős ezen a szikes talajon?
Hiába az ügyesség, az igyekezet, a hőstettek. Úgyis csak azt vihetjük magunkkal, amit apáink és anyáink a génputtonyban hozzánk vágtak.

Szeretettel várunk mindenkit az Újvidéki Színházba, ahol a nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik a Jótékonysági könyvvásár.
Március folyamán előadásnapokon lehet a könyveket megvásárolni 100 és 200 dináros áron 14-19 óra között!

A könyvek eladásából származó bevételt továbbra is a Ritka Betegségek Szerbiai Nemzeti Szervezetének (NORBS) ajánljuk fel.

Várjuk Önöket!

Az Újvidéki Színház márciusi játékrendje

További cikkek